G&D Bouwbemiddeling

Wij bemiddelen tussen (beginnend) bouwpersoneel en de bouwsector

Service Monteur E

Ben jij een elektrotechnische professional die zelfstandig correctief en preventief onderhoud kan uitvoeren en voor wie geen enkele (elektrotechnische) installatie geheimen heeft? Wil jij jezelf blijven ontwikkelen en wil je werken in een hecht team? Wil jij pionieren, uitvoeren en zorgen voor tevreden klanten bij Hoog Catharijne? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw missie
Als Service Monteur Elektrotechniek ben je het gezicht van BAM voor de locatie Hoog Catharijne. Je werkt zelfstandig, stelt je eigen prioriteiten, organiseert zelf de werkzaamheden en wordt hierbij ondersteund door het projectteam bestaande uit een projectleider E en W monteurs. Je bent je bewust van de commerciële gevolgen van je werk, omdat je de klant kent. Daarnaast ben je handig met digitale werkwijzen zodat klant- en gebouwinformatie zo snel mogelijk op de plek komt waar het hoort.

Geen dag is hetzelfde in een dynamische omgeving zoals Hoog Catharijne. Voorbeelden van de belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in deze functie zijn:

Verrichten van zelfstandig correctief en preventief onderhoud aan elektrotechnische installaties;

Het ‘’grotere’’ geheel van het project overzien in plaats van alleen beperken tot je kerntaak. Dit omdat BAM grote waarde hecht aan een integrale dienstverlening;

Verantwoordelijkheid dragen voor de kwaliteit en kwantiteit van je werk;

Waar nodig verzorg je de materiaalvoorziening op de projecten met interne bestelopdrachten;

Bewaken van de planning van de uit te voeren werkzaamheden en de aanpak en werkvolgorde;

Controles uitvoeren en tests uit conform voorschriften en procedures;

Het signaleren van meer- en minderwerkzaamheden signaleert. Deze meld je bij je projectleider;

Alle voorkomende administratieve werkzaamheden die bij de functie horen.

Wat breng je mee?
BAM vindt de tevredenheid van de klant van zeer groot belang. Tevredenheid van en de binding met de klant staan voor jou dan ook centraal. Daarom heb jij een sterk dienstverlenende instelling en ben je daarnaast een échte teamplayer. Het is een pré als je minimaal 3 jaar ervaring in de branche in een soortgelijke functie hebt.

Vereisten voor de functie; 

Afgeronde opleiding Elektrotechniek MBO3 eventueel aangevuld met vakopleidingen;

Relevante ervaring in preventief en correctief onderhoud binnen de Utiliteit;

Zelfstandig, pro-actief en met een sterke drang naar kwaliteit en veiligheid;

Systematisch en secuur te werk kunnen gaan;

Doorzettingsvermogen, niet opgeven tot je een oplossing hebt;

Communicatief vaardig; je kunt je goed verwoorden en je kunt door een juiste vraagstelling tot de kern van een probleem komen;

Bereid om storingsdiensten te draaien.

Wat kun je van BAM verwachten?
Werken bij BAM Bouw Gebouwservices Midden is werken bij een trots bedrijf. Verbinding met klanten en collega’s staat bovenaan het prioriteitenlijstje. BAM gaat graag met jou in gesprek over passende arbeidsvoorwaarden; je krijgt een prima salaris, maar daarnaast biedt BAM jou de kans om te bouwen aan je carrière en jezelf verder te ontwikkelen. Dit kan je doen door opleidingen te volgen en uiteindelijk door te groeien binnen dit mooie bedrijf. Waar kan je nog meer op rekenen?

Arbeidsvoorwaarden conform CAO TI 

BAM bedrijfsauto (laptop en telefoon)

25 vakantiedagen en 13 roostervrije dagen per jaar

Mogelijkheden voor investering in jouw ontwikkeling. Via ‘BAM Learning’ ben en blijf je op de hoogte van de nieuwste technieken en kennis;

Tot slot kom je te werken in een hecht team in een dynamische omgeving, namelijk op locatie Hoog Catharijne. De lijntjes zijn kort en je krijgt veel vrijheid.

Jouw werkomgeving
BAM is een groot bedrijf, maar doordat het bedrijf opgedeeld is in verschillende regio’s voelt het klein. Het hoofdkantoor van Gebouwservices Midden is gevestigd in Bunnik en kenmerkt zich door een open sfeer. De deur van de directeur staat voor iedereen open.

Als Service Monteur Hoog Catharijne is jouw standplaats Utrecht. Je bent werkzaam in een dynamische omgeving met veel verschillende klanten.

Wie is BAM?
Integraal denken en doen begint bij BAM Bouw en Techniek. Professioneel en met maximale focus op de wereld van de gebruikers van onze gebouwen. Als onderdeel van Koninklijke BAM Groep biedt BAM Bouw en Techniek een totaalaanbod van projectontwikkeling tot beheer en exploitatie van de bebouwde omgeving. Tijdens de hele levenscyclus van een gebouw denken wij, als strategische partner, langdurig met onze klanten mee en vooruit. Onze klant doet zaken met één BAM; integraal, discipline-overstijgend, duurzaam, efficiënt en effectief. Zodat gebruikers optimaal kunnen functioneren in hun werk- en leefomgeving. Flexibel in de aanpak, om onze klanten en elkaar steeds opnieuw positief te verrassen met passende oplossingen, service en dienstverlening. Kenmerkend voor BAM is het wijdvertakte regionale netwerk van vestigingen, waardoor de onderneming altijd dicht bij de opdrachtgever staat. In de thuismarkten biedt BAM opdrachtgevers een omvangrijk producten- en dienstenpakket.

Ben je enthousiast geworden? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.

Is het beroep servicemonteur E niets voor jou? Kies hieronder dan een ander beroep.