G&D Bouwbemiddeling

Wij bemiddelen tussen (beginnend) bouwpersoneel en de bouwsector

Opdrachtgever

Momenteel zijn er flinke personeelstekorten in de bouwsector en zijn er veel ondernemers op zoek naar goede krachten. Wij helpen jou graag met het vinden van beginnend bouwpersoneel die op dit moment hard nodig zijn binnen de bouwsector.  Wij bemiddelen geen personeel met jarenlange ervaring, maar wij focussen op jongeren die een vak willen leren en aan de slag willen gaan. Wij nemen jou, als zelfstandig ondernemer, graag een aantal zaken uit handen zodat jij je kunt richten op het aannemen van opdrachten. Wij werken met een vaste lage fee per match op basis van no cure no pay of op uitzendbasis voor projecten waarbij je een extra persoon goed kunt gebruiken.

Wij hebben verschillende jonge gemotiveerde mensen in onze database die wij voor een vaste lage eenmalige fee koppelen en direct bij de ondernemer in dienst gaan. Heb je als ondernemer meer aan de inhuur van tijdelijke krachten? Dan is het ook mogelijk om op uitzendbasis personeel via ons in te huren. Wij proberen op deze manier het enorme personeelstekort in de bouwsector tegen te gaan en specialisten en vaklui aan gemotiveerde starters te helpen. Het voordeel voor het bouwbedrijf is dat er geen hoge uurtarieven worden berekend, er jonge jongens aan het werk zijn die erop gebrand zijn het vak te leren en je als ondernemer een maatschappelijke rol vervult door jonge mensen een toekomst te bieden.

 

Werving- en selectietraject

Werving: Op het moment dat wij de opdracht krijgen om te gaan werven dan zullen wij eerst onze database raadplegen. Hier staan veel mensen in waar wij een selectie uit kunnen maken. Mochten wij geen juiste persoon kunnen vinden, dan gaan wij de vacature uitzetten via verschillende kanalen. Alle binnengekomen sollicitaties screenen we zorgvuldig op verschillende criteria.

Selectie: Wij voeren gesprekken met de jongeren om te achterhalen wat hun motieven zijn om de bouw in te gaan, wat hun persoonlijke situatie is en waar ze naartoe willen werken. Op basis van deze gesprekken beslissen wij of we met de desbetreffende persoon het traject aangaan. Mochten we met elkaar verder gaan dan vindt er een eerste kennismaking plaats.

Kennismakings-/sollicitatiegesprek: Wij vinden het erg belangrijk dat het tussen jou en jouw potentiële werknemer klikt. Wij plannen daarom graag samen met jou een gesprek in waarin wij de kandidaat voor de opdracht aan jou voorstellen. Dit is een gesprek waarin jullie beide jullie verwachtingen uitspreken en samen kijken of er een klik is.

Match: Op het moment dat er een klik is tussen jou en de sollicitant dan bespreken we met elkaar de voorwaarden van het arbeids- of uitzendcontract, waarna het contract kan worden getekend.

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.